#SCHIJNWERPER 💡
De Cela DT 25 is een handige spinhoogwerker. Door het kleine eigen gewicht zijn spinhoogwerkers ideaal om werkzaamheden te verrichten vanaf ongelijke ondergrond. Dit in combinatie met de compactheid en de rupsbanden van de machine kom je ook makkelijk op moeilijk bereikbare plekken.
...

15 2

#FEITJES 🔍
Onze mooie Nifty HR 28 hybrid is een knikarmhoogwerker.
De knikarmtechniek maakt de hoogwerker flexibeler ten opzichte van de telescoophoogwerker. De knikarmtechniek maakt het mogelijk om op en over objecten heen te manoeuvreren of de machine vrijwel onder het te bereiken object te plaatsen!
...

11 2

#SCHIJNWERPER 💡
Een nieuwe aanwinst voor de verhuurvloot van Jansen Materialen. Deze JLG 460SJ HC3 is een mooie telescoop hoogwerker die u helpt om op hoogte te werken. Hij is makkelijk te gebruiken en door de hi-capacity kan hij meer gewicht meenemen in de bak.
...

18 2

#SCHIJNWERPER 💡

Vanaf heden hebben wij nieuw materieel in de verhuurvloot. Deze mobiele toiletten zijn handig in gebruik voor bouw, evenementen of privé doeleinden !
...

8 1

#NIEUWS 📰
Wij als Jansen materialen wensen jullie een hele fijne vakantie. Als Jansen materialen blijven wij geopend van maandag tot en met vrijdag. Bent u toevallig nieuwsgierig wat wij allemaal verhuren, bent u nog nooit op onze vestiging geweest of wilt u wat huren kom gezellig langs op Ridderkerk ! U kunt ook altijd onze website bekijken !
...

11 1

#PROJECT 🏗️

De JLG 520 AJ is nu te vinden in Alphen aan den Rijn, hier is hij werkzaam voor schilders. Deze hoogwerker is ideaal om op verschillende hoogtes te komen. Tot wel 18 meter werkhoogte ondersteunt hij waar nodig !
...

17 1

#VACATURE 🫵🏼
Stop met scrollen en kijk goed want wie weet zijn wij opzoek naar jou ! Ben jij iemand die graag met machines en voertuigen werkt? Die het leuk vindt om de vloot strak en verhuur klaar te maken? Kom dan bij Jansen materialen werken en solliciteer nu.

Stuur je CV en motivatie naar info@jansenmaterialen.nl
Of bel naar 085-4875986
...

6 0

#DEMONSTRATIE 👷🏼‍♀️

De HR12 LE van nifty is een hoogwerker die u voor alles kunt inzetten. Deze compacte en duurzame hoogwerker is makkelijk te verplaatsen en helpt u om op een mooie hoogte te komen. #reels #reelsinstagram
...

18 1

#Nieuw
Allereerst de beste wensen namens Jansen Materialen. 🎇

Een nieuw jaar, een nieuwe website! Wij zijn live!
De website heeft een nieuw jasje!

Neem uiteraard snel een kijkje op www.jansenmaterialen.nl
...

7 1

DEMONSTRATIE 👷🏼‍♀️
Het is het einde van het jaar, is uw balans al opgemaakt? De voorraad geteld? Zo niet, hoe handig is deze schaarhoogwerker, deze machine helpt u op een veilige manier naar de gewenste hoogte met een breed werkgebied.
...

16 1